Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Különleges fotókkal emlékezik Andy Vajnára Vajna Timi

Fotó: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelõs kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? címû háttérbeszélgetésen Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andy Vajna nagyon fontos szerepet töltött be Vajna Timi életében, aki a mai napig gyászolja a világhírű filmproducert.

Andy Vajna mert nagyot álmodni, és megvalósította az igazi amerikai álmot, amiért nagyon sokat dolgozott. Hitt magában, a víziójában és azokban az emberekben, akikkel közösen munkálkodott a projekteken.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Amikor az ember nagyot álmodik, a többség csak legyint, ugyanakkor Andy ezzel nem foglalkozott, csak haladt a céljai felé. Végül meghódította Hollywoodot, ahol mindenki ismerte, tudta, hogy ki ő.

Számos remek alkotás fűződik a nevéhez, és a magyar filmiparból is hiányozni fog. Az utolsó éveit már Magyarországon töltötte, és nem sokkal a halála előtt tele volt tervekkel, amik így nem kerülhettek megvalósításra.

74 évesen érte utol a halál, hirtelen ment el, még csak elköszönni sem tudott a feleségétől, Vajna Timitől. Timi azóta számtalanszor megemlékezett a 2019-ben elhunyt férjéről, nagyon fontos személy volt az életében.

Már négy éve, hogy a legendás producer nem lehet közöttünk, így eljött a nap, hogy Timi ismét megemlékezzen róla. Erre a linkre kattintva különleges fotókat is találhatunk Andyről, aki imádott élni, alkotni és tervezni.