Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

A Gollamot alakító Andy Serkis szívesen visszatérne az új A Gyűrűk Ura-filmekben

A motion capture mestere, Andy Serkis elárulta, számára „elképesztő lenne”, ha szerepelhetne az új A Gyűrűk Ura-filmekben.

...svg content...Fotó: New Line Cinema
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Andy Serkis, a motion capture koronázatlan királya szerint „elképesztő” lenne, ha visszatérhetne J.R.R. Tolkien világába és szerepet vállalhatna a Warner Bros. Pictures által tervezett új A Gyűrűk Ura-filmekben.

Serkis a Hollywood Reporternek adott interjújában kijelentette, szívesen megragadná a lehetőséget, hogy ennyi év után újra együtt dolgozhasson Peter Jacksonnal: Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Imádom ezeket a srácokat, és ők a második családom. Olyan sok évet töltöttem velük filmkészítéssel. Imádom az érzékenységüket és a hozzáállásukat; ez egy másfajta filmkészítés. Az ember él és lélegzik. Szóval igen, ha adódna valami lehetőség, az egy csodálatos dolog lenne.”

Nem ez az első alkalom, hogy Serkis kifejezte érdeklődését, hogy csatlakozna, bármi is legyen az új A Gyűrűk Ura projekt. S bár Peter Jackson részvételét egyelőre nem erősítették meg, a legfrissebb hírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen formában visszatér az új projektekben.

Így pedig Serkis is visszatérhetne Középföldére, mintegy 20 évvel azután, hogy Gollamot alakította. Noha a filmek cselekménye nyomán nem valószínű, hogy Serkis visszatérne Gollamként, hiszen a Végzet Hegy lávájába zuhanva nehéz lenne visszatérni, ami azt jelenti, hogy a színész egy másik karaktert alakíthatna.

Mindenesetre, akárhogy is alakul A Gyűrűk Ura újjáélesztése, a közönség kétségtelenül szeretné, ha Andy Serkis valahogyan részt venne benne.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.