Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Újraélesztettek egy 74 éves turistát az Andrássy úton

1 órán át küzdöttek az idős nő életéért, hogy újra tudják éleszteni és stabilizálni az állapotát a kórházba szállításra.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség jelentése szerint június 4-én, kora este történt az incidens az Andrássy úton, amikor egy kisebb csoportulásra lettek figyelmesek a rendőrök. Egy mozdulat nő mellett állt a csoport, miközben egy férfi épp azt próbálta megállapítani, hogy az idős asszony életben van-e.

A járőrpár rögtön a nőhöz sietett, akinek akkor már nem volt kitapintható pulzusa, és nem is lélegzett. Tóth Norbert és Mihály Roland r. őrmesterek mentőt kértek a helyszínre, majd megkezdték a 74 éves nő életben tartását. A rendőrök felváltva folytatták az újraélesztést, majd egy újabb rendőri egység, Demeter Ferenc és Szabó Zoltán Lajos r. őrmesterek is csatlakoztak. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A mentők pár perccel később megérkeztek, akik majdnem 1 órán át küzdöttek a nőért. Végül stabilizált állapotban vitték be a kórházba, de egyelőre nem tudni, hogy van jelenleg, mi történt vele, miért esett össze a keringése.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.