Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Amikor Gáspár Evelin „harapós kedvében van”

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lassan tényleg nehéz lenne olyan ruhadarabot találni rá, ami ne állna jól neki, ezúttal a felsője vitte a prímet, bár a napszemüveg is hangsúlyos.

Pár héttel ezelőtt Gáspár Evelin azt mondta, hogy 100%-ban elkötelezte magát a média felé, mert úgy döntött, hogy ott csinál karriert. Ez egy olyan terep számára, amit a korosztályából valószínűleg ő ismer a legjobban.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Miután kamerák között nőtt fel, hatalmas tapasztalatra tett szert, és sok olyan dolgot megtapasztalt, amit más nem. Ennek voltak negatívabb pontjai is, de mivel egy erős karakterről beszélünk, bárhol helyt tud állni.

Az egyik legkeményebb szakmában kell teljesítenie, hiszen egyrészt a közösségi média elterjedésével óriási mennyiségű lett a negatív kommentáradat, amit minden sztárnak el kell tudnia viselni, másrészt szűk a piac.

Exatlon-Franciska elárulta, eddig milyen plasztikai beavatkozásai voltak

Ha kimondjuk, ha nem, a sztárok egymással versenyeznek, még ha nem is szó szerint, így közel sem mindegy, hogy kinek hány követője van, valamint milyen a megjelenésére, mert a hirdetők mindent szemügyre vesznek.

A 161 ezres Instagram-táborral rendelkező Evelin a saját kezébe vette a karrierjét, és egyelőre sikeresnek tűnik, mert sorra kapja a felkéréseket, és a LifeTV új műsorában is az egyik főszereplő. Ha pedig divat, akkor szinte bármi jól áll neki, mint azt látatjuk most is.