Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Amikor Gáspár Evelin „harapós kedvében van”

Lassan tényleg nehéz lenne olyan ruhadarabot találni rá, ami ne állna jól neki, ezúttal a felsője vitte a prímet, bár a napszemüveg is hangsúlyos.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pár héttel ezelőtt Gáspár Evelin azt mondta, hogy 100%-ban elkötelezte magát a média felé, mert úgy döntött, hogy ott csinál karriert. Ez egy olyan terep számára, amit a korosztályából valószínűleg ő ismer a legjobban.

Miután kamerák között nőtt fel, hatalmas tapasztalatra tett szert, és sok olyan dolgot megtapasztalt, amit más nem. Ennek voltak negatívabb pontjai is, de mivel egy erős karakterről beszélünk, bárhol helyt tud állni. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Az egyik legkeményebb szakmában kell teljesítenie, hiszen egyrészt a közösségi média elterjedésével óriási mennyiségű lett a negatív kommentáradat, amit minden sztárnak el kell tudnia viselni, másrészt szűk a piac.

Exatlon-Franciska elárulta, eddig milyen plasztikai beavatkozásai voltak

Ha kimondjuk, ha nem, a sztárok egymással versenyeznek, még ha nem is szó szerint, így közel sem mindegy, hogy kinek hány követője van, valamint milyen a megjelenésére, mert a hirdetők mindent szemügyre vesznek.

A 161 ezres Instagram-táborral rendelkező Evelin a saját kezébe vette a karrierjét, és egyelőre sikeresnek tűnik, mert sorra kapja a felkéréseket, és a LifeTV új műsorában is az egyik főszereplő. Ha pedig divat, akkor szinte bármi jól áll neki, mint azt látatjuk most is.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.