Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Ambrus Attila felesége a megismerkedésükről: Attilának bizonyítania kellett

Húsz évvel fiatalabb neje ritkán ad interjút, ám ezúttal kivételt tett.

...svg content...Fotó: Instagram/Ambrus Attila
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ambrus Attila és felesége, Réka Szentendrén élnek, ahol családi üzletet nyitottak. A Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló ma már keramikusként keresi a kenyerét, ami nagyon közel áll a szívéhez, szívesen foglalkozik ezzel. A kitartásának, a munkájába fektetett idejének és energiájának köszönhetően pedig mára sikeres vállalkozó lett.

Emellett boldog férj és két gyermek büszke édesapja. Kislánya, Anna 2019-ben született, fia, Magor pedig 2021-ben. Párját tizenkét évvel ezelőtt, egy békéscsabai kolbászfesztiválon ismerte meg, ahol mindketten a portékáikat árulták. Szerelmük azóta is töretlen, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett – szemlézett az Index a Mokkában elhangzottakból. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ambrus elismerte, sokat tanult a múltjában elkövetett hibákból, s úgy érzi, egyebek mellett ennek is köszönheti a sikereit. Az életéről pedig sorozat készül, erről ebben a cikkben írtunk korábban. Párja ritkán nyilatkozik, de most kivételt tett: elárulta, milyen szülő és férj is valójában az egykori bankrabló. Illetve arra is kitért, hogy sosem zavarta párja múltja, már a megismerkedésük előtt hallott a történetéről.  

„Óriási szeretet van Attilában, nagyon sokat foglalkozik a gyerekekkel. Úgy gondolom, hogy egy önzetlen szeretet és játékos könnyedség költözött az életébe azzal, hogy gyermekeink születtek” – nyilatkozta. Ezt követően arról is beszélt, mit gondol a köztük lévő nagy korkülönbségről, ennek kapcsán is őszintén fogalmazott.

„Attilának bizonyítania kellett, egy fél évig udvarolt nekem, amellett nagyon sokat beszélgettünk, kalandoztunk, folyamatosan sportversenyeket csináltunk egymással. Tulajdonképpen időt hagytunk egymásnak. Én is tudtam, hogy neki nem olyan egyszerű bármihez is alkalmazkodnia, nekem sem volt egyszerű alkalmazkodni az ő múltjához, illetve a korkülönbséghez” – vallotta be Réka.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.