Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

17 és 19 éves fiatalok haltak meg az ajkai autóbalesetben

A Suzukiban öt fiatal, a másik autóban egy 40 év körüli férfi utazott.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, csütörtökön újabb halálos baleset történt, ezúttal Veszprém vármegyében Ajkánál. A rendelkezésre álló információk szerint délelőtt ütközött egymásnak két személygépkocsi frontálisan, nemrégiben pedig újabb részletek láttak napvilágot a történtek kapcsán. A Veszprém Vármegyei Hírportál, a veol.hu azt írja:

Nagy Judit rendőrségi szóvivő is megerősítette, hogy csütörtökön két személyautó ütközött össze, a baleset Ajka és a város padragkúti része között történt. Mint kiderült, az incidens következtében két ember életét vesztette, valamint többen súlyosan megsérültek, az utat lezárták. A portál friss információi szerint még mindig küzdenek egy ember életéért a szakemberek. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A balesetben fiatalok érintettek, a szülők a helyszínre érkeztek azonosítani a sérülteket. Mindemellett két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, egy-egy sérültet szállítottak el. Egy további személyt pedig mentőautóval vittek el. De a veol.hu azt is megtudta, hogy a Suzukiban öt fiatal, a másik autóban egy 40 év körüli férfi utazott, utóbbi vállsérüléseket szenvedett.

A fiatalok iskolából tartottak haza a Somló felé, amikor egy előzés után visszatérve a sávjukba nekicsapódtak egy terepjárónak. A 19 éves nagyvázsonyi sofőr és a mellette utazó 17 éves ősi fiatal nem élte túl a balesetet. A helyszínen egy neve elhallgatását kérő férfi arról beszélt, hogy első között érkezett a balesethez, ahol többen is próbáltak segíteni a sérülteknek – teszik hozzá a cikkben.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.