Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Aggódnak Mbappé sérülése miatt, lemaradhat a Bayern elleni BL-összecsapásról

MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Alig két hét múlva folytatódik a legrangosabb kupasorozat, ami a PSG elsődleges célja.

Régóta hajszolja már a Bajnokok Ligája trófeát a PSG, éppen ezért nem jó előjel a párizsiak számára, hogy egyik legnagyobb sztárjuk, Kylian Mbappé éppen a Bayern München elleni meccs előtt sérült le.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Mbappé a legutóbbi, Montpellier elleni győztes bajnokin sérült meg, a mérkőzés 21. percében kellett lecserélni, Leo Leroy szerencsétlen szerelését követően – számolt be róla az ESPN.

Mint kiderült, az elsődleges diagnózis szerint Mbappé térd- és combsérülést szenvedett, azt azonban még nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia. Christophe Galtier edző ugyanakkor pozitívan nyilatkozott a meccs után.

Úgy vélekedett, hogy nem tűnt túl súlyosnak az eset, emiatt nem is aggódott túlzottan. Ám ha össze is „drótozzák” Mbappét a Bayern ellen, akkor is fontos meccseket hagyhat ki a következő napokban.

Jövő szerdán ugyanis a Marseille ellen kupamérkőzése lesz a PSG-nek, majd alig három nappal később már a Monaco ellen lépnek pályára a bajnokságban. Ráadásul nem Mbappé az egyetlen sérült a csapatban.

Sergio Ramos szintén a tegnapi meccsen dőlt ki, ágyéksérülés miatt kellett lecserélni, Neymar pedig el sem utazott a csapattal, a brazil klasszis ismét a bokájával bajlódik.