Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Ablakon keresztül akart megszökni a kórházból egy koronavírusos beteg

Hétfő délután mászott ki az ablakon egy idős férfi a Bajcsy-Zsilinszky Kórház covid-osztályán, majd az alatta lévő tetőre került.

...svg content...Budapest, 2021. január 2. Az egykori Gizella Szülőotthon épülete a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton. Az épületben a Bajcsy-Zsilinszky Kórház kihelyezett VI. sz. belgyógyászata és mozgásszervi rehabilitációs osztálya működik. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Bors magazin információi szerint egyelőre kérdéses, pontosan mi lehetett szándéka a zavart férfinak.

Miután a tetőre került, egy ideig csupán álldogált, majd miután a kórház dolgozói hiába próbálták visszahívni az épületbe, értesítették a tűzoltókat. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

A kiérkező szakembereknek végül sikerült rábeszélniük a férfit az együttműködésre, így az idős bácsi önként beszállt az emelőkosárba.

A jeleneteket a szemközti utcából és házakból is végignézték, egyesek kiabáltak is a férfinek, hogy nyugodjon meg, valamint volt olyan is, aki hangosan biztatni kezdte, hogy ugorjon.

A férfi egyelőre nem magyarázta meg tettét, valószínűleg lelkileg viselhette meg a bezártság, amit a covid-osztályon kellett átélnie.

A beteget tegnap hajnalban szállították át a Nyírő Gyula Kórházba, mivel ebben az intézményben van lehetőség a covid-páciensek pszichiátriai kezelésére is.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.