Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Mióta itt jártál:

A világ egyik legjobb nője

Fotó: Penelope Cruz spanyol színésznő és Ben Stiller amerikai színész-rendező a Zoolander 2 című filmjük bemutatóján Madridban 2016. február 1-jén. (MTI/EPA/Kiko Huesca)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ráadásul gyakorlatilag mindenki ismeri a bolygón, amit Földnek hívunk, és erre igazán büszke lehet, szép karrier van mögötte.

A világsztárok között is találhatunk kiemelkedő személyeket, sokuk azonban idő előtt távozott. Többen vannak, akikre sajnálatos módon részben a korai haláluk miatt is emlékezhetünk, és furcsa belegondolni, mi lett volna, ha minden másképpen alakul.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A legtöbb esetben nem betegség vitte el ezeket a hírességeket, sokszor egy fatális baleset, egy rossz pillanat. Valamiért a sors ezt írta meg nekik, de amíg a Földön voltak, egészen elképesztő dolgokat élhettek meg.

És vannak azok a hírességek, akiknek sokkal több idő adatott, mint például Penélope Cruz. Talán senki nem húzza fel a szemöldökét, ha a világ egyik legjobb nőjének nevezzük a 48 esztendős világsztárt.

Az 50-es évei felé közelítő színésznő Spanyolországban látta meg a napvilágot, és a 80-as évek végén elindult azon az úton, mely végül világhírűvé tette. Az egyik legkülönlegesebb szépség, amivel bárki egyetérthet.

Penélope-nak nemcsak a neve, hanem a személyisége is különleges, egyedi és utánozhatatlan. Az pedig csak a jéghegy csúcsa, hogy akár 10 évet is letagadhatna a korából, senki nem szólna egy szót se.

Még több bulvár: Nicole Scherzinger bikiniben szelfizgette magát