A Real Madrid búcsúzó klubikonja az olasz bajnokhoz tart

MTI/EPA/JAVIER LIZON

Bense Róbert

2022. június 22. - 09:35

A Realtól ugyan elköszönt Marcelo, a focitól azonban nem.

Marcelo 15 évet töltött a Real Madridnál, pályafutásának legfontosabb szakaszát pedig egy bajnoki címmel és egy BL-győzelemmel koronázta meg. A klub legeredményesebb játékosaként nem kevesebb mint 25 trófeát emelhetett a magasba 2007 óta.

A brazil klubikon bár nem hosszabbította meg a szerződését a spanyolokkal, a visszavonulását sem jelentette be, így természetesen egyből megkezdődtek a találgatások, hogy hol folytathatja a 35 éves játékos.

A spanyol Diario AS értesülései szerint a szabadon igazolható balhátvéd a legjobb ajánlatát eddig az olasz bajnokságot 11 év után újból elhódító AC Milantól kapta, akik szezononként 3 millió eurót lennének hajlandóak fizetni neki.

Marcelo ezt ugyanakkor némileg kevesli, vélhetően nem a levezetés a célja, 2-3 évet szeretne még profi szinten játszani, a hírek szerint pedig 6 millió euróban határozta meg a fizetési igényét – számolt be róla a The Cult of Calcio.

A Milan várhatóan hajlandó lesz megemelni az ajánlatát, már csak az a kérdés, hogy mennyivel. A válasz valószínűleg nem várat magára sokat, hiszen a Marseille is bejelentkezett a brazilért. A francia csapat egyébként a napokban a Barcától elköszönő Dani Alvest is szeretné megszerezni.