Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

A Nagy Ő egyik versenyzője ki akarja enni a vagyonából Jákob Zoltánt

Jákob Zoltán néha csak nézett maga elé, maga sem akarta elhinni, hogy miket lát és hall, de egyelőre nagyon tetszik neki a helyzet.

Fotó: Tv2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő első adása botránytól sem volt mentes, köszönhetően két szereplőnek, akik egymásnak estek. Keményen olvastak be a másiknak, amivel megadták az alaphangulatot, miközben Jákob Zoltán odakint fogadta a többi lányt.

Rubint Réka is az érkezők között volt, viszont csak a barátnőjét kísérte el, aki szintén jelentkezett a műsorba. Zoltán boldog lehet, mert szebbnél szebb nők akarják meghódítani, köztük egy 20 éves egyetemistával. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Volt egy nagy visszatérő is, aki korábban Árpa Attilát nézte ki magának. Nem járt sikerrel, hamar távozott a versenyből, viszont most visszatért, és abban bízik, hogy a magyar milliárdossal több szerencséje lesz.

Virág ezúttal nem bikiniben jelent meg, hanem egy nagyon különleges, rózsákkal kirakott ruhában, méghozzá egy hint kíséretében. Zoltánnak is ismerős volt a nő, és azt mondta, az álomvilágban már találkoztak.

Hangsúlyozta, ő akar lenni a következő „Mrs. Körömlakk”, és felköltheti a gatyáját Zoltán, mert ki fogja enni a vagyonából. Virág a következő pillanatban előhúzott a ruhája alól egy rózsát, hátha most sikerrel jár. „Ezt a rózsát szeretném visszakapni tőled.”