Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Nagy Ő: pofon csapta az egyik nő Árpa Attilát (videó)

Fotó: Instagram/A Nagy Ő
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 16:19

Az előzetesből ítélve ez egy messze drámaibb és érzelmesebb évad lesz Árpa Attilával, és akkor nagyon-nagyon finoman fogalmaztunk.

Tavaly tért vissza A Nagy Ő, aminek sokan örültek, és egy igazán izgalmas, látványos, fordulatos szezont kaphattunk. Tóth Dávid kapta meg a lehetőséget arra, hogy az új A Nagy Ő legyen, és ugyan a végén kiválasztotta az egyik lányt, csak nagyon rövid ideig voltak együtt.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A műsor sikere után nem lehetett kérdés, hogy lesz folytatás, ám arra nem számíthattunk, hogy Árpa Attila lesz a főszereplő. Az egész ország ismeri, sokan az egyik legsármosabb férfinak tartják, odáig vannak érte.

Ezen a nyáron forgatták le az új szezont, és az előzetes alapján azt kell mondjuk, hogy több mint érdemes lesz figyelni az eseményeket. Rendkívül csinos, vonzó és érdekes személyiségek toppannak be, akik el akarják rabolni Attila szívét.

Nem lesz könnyű dolguk, hiszen A Nagy Ő sztárja egy nagyon összetett személyiség, aki szereti megadni a lehetőséget. Itt most szüksége is volt erre, és noha sok mindent megélt már az élete során, A Nagy Ő valami egészen új lesz számára.

Az előzetesben még egy igen nagy pofon is elcsattan, de hogy miért, azt egyelőre nem tudni. November 14-től indul az széria, tehát már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy lehulljon a lepel a nagy titkokról A Nagy Ő-ben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.