Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő élete leggyorsabb gulyáslevese (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő ismét beállt főzni, aminek mindenki örült, és ez egy újabb remek lehetőség volt arra, hogy Fördős Zé kicsit hátráltassa a barátját.

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé egy olyan trió A Konyhafőnökben és A Konyhafőnök VIP-ban, akik totálisan más karakterek, így remekül kiegészítik egymást. Nyilván vannak közös pontok, már csak a szakmájuk miatt is, amit imádnak.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Általában Jenő és Ákos azok, akik beállnak főzni, és most Rácz-Gyuricza Dóri férjén volt a sor, miután ezen a héten a kékek főznek. Igaz, arra is volt már példa, hogy mindkét chef beugrott, és egymással versenyeztek.

Ezek mindig extrán izgalmas napok, legutóbb pedig Jenőn volt a sor, hogy villantson. Tudta jól, nem lesz egyszerű dolga, mert Zé mindig kitalál valamilyen nehezítést, és ez most sem maradhatott el.

„Zé rablása” volt a kipörgetett nehezítés, amire ezelőtt nem volt példa, és Jenő is kíváncsian várta, hogy mi lesz ennek a vége. Mindent bevetett azért, hogy Zé ne raboljon tőle elemet, ám nem úszta meg.

Zé nem viccelt, fogta magát, és több elkészült elemet is felfalt, hiába kapott előtte kacsamájat. „Ezt úgy hívják, hogy Zé-rablás.” Jenő közben élete leggyorsabb gulyáslevesét is elkészítette, mindössze 10 percre volt szüksége.

Még több bulvár: Hal a tortán: Zámbó Árpy az arcára kente a desszertet (videó)