Clouds
21 Budapest
Dollár
359,20 Ft
Euró
390,54 Ft
Font
444,73 Ft
Bitcoin
23,928 $

A Konyhafőnök VIP: nem tudta elkerülni a kiesést a színész

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje benne volt a levegőben a színész kiesése, amit most már nem tudott elkerülni A Konyhafőnök VIP-ban.

A Középdöntő utolsó előtti napján a pirosak és a kékek újra csapatban főztek, ami okozott egy kis feszültséget Ákos séf emberei között. Az érzelmek is előtörtek a versenyzőkből: Zsoltit édesanyja emléke zaklatta fel, Dobos Evelin megütközött konyhafőnöke döntésén, a kiesőtől pedig mindenki szomorúan búcsúzott.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Az első feladatban újra csapatban főztek a hírességek, azonban a pirosak kettővel többen voltak, így az ügyeletes konyhafőnöknek, Kardos Eszternek kemény döntést kellett hoznia. Két társát a galériára küldte, akiktől ezzel elvette a lehetőségét, hogy egy főzéssel a Döntőbe juthassanak.

„Nem igazán esett jól” – Nagy Zsolt hiába ajánlotta fel, hogy nyugodtan állítsa ki őt, utólag bevallotta, hogy legbelül bízott benne, hogy Eszter vele szeretne majd dolgozni.
Ezt követően Odettnek és Eszternek ki kellett jelölnie, hogy ki, milyen pozícióban dolgozik majd a háromfős csapataikban. Miután Eszter Mátét nevezte ki kisegítőnek, a színész kapott egy kis meglepetést a fejére: „Én már ennél nagyobb hülyét nem csinálok magamból” – mondta, miután Fördős Zé egy csipkebugyit pattintott a fejére.

A főzés előtt akadt még meglepetés, hiszen Osváth Zsolti a semmiből felemelte a kezét és miután kért egy percet, kisétált a konyhából. „Nem akartam, hogy gyengének lássanak” – vallotta be a versenyző.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2