Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

A Konyhafőnök VIP: közeleg a döntő, megint kiesett egy sztár

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Többeknek nem éppen úgy alakult a legutóbbi versenynapja A Konyhafőnök VIP-ban, mint azt szerette volna, és valakinek távoznia kellett.

A Középdöntő okozta stressz hatására a versenyzők egyre feszültebbek, hiszen tudják, hogy már csak egy kicsi választja el őket attól, hogy bejussanak a Döntőbe. Míg egyeseket ez még jobb teljesítményre sarkallt, másokat megrémített a verseny tétje, és ennek már fizikai tünetei is jelentkeztek.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Az első feladatban a versenyzőknek klasszikus magyar ételeket kellett újragondolniuk, azonban nem mindenkinek volt egyszerű a dolga. Fésűs Nelly kioszthatott egy hátráltatást, egy édességekkel teli dobozkát, aminek tartalmából a kiválasztott versenytársnak három elemet is fel kellett használnia az ételében. Nelly Osváth Zsolti felé vette az irányt, aki már az első pillanatban sejtette, hogy ismét ő lesz az, akinek a társai megnehezítik a dolgát.

Nelly egy előnyt is kapott, így a főzés során igénybe vehette Zé segítségét öt percre. A színésznő gyanította, hogy ez nem lesz olyan egyszerű, és a sejtése beigazolódott. A műsorvezetőt folyamatosan figyelnie kellett, nehogy elrontsa valamelyik elemét, ezért Zé legalább annyi bosszúságot okozott neki, mint amennyi előnye származott a segítségből – írja az RTL az összefoglalójában.

A második feladatban Dobos Evelin indult előnnyel, így nemcsak a saját, de a versenytársai fő alapanyagát is kiválaszthatta. Járai Máté először próbált alkudozni a színésznővel, végül pedig szavak nélkül, telepatikusan próbálta Evelin tudtára adni, hogy melyik húst nézte ki magának.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2