Kezd betelni a pohár Rácz Jenőnél és Sárközi Ákosnál (videó)

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Érthető módon Rácz Jenő és Sárközi Ákos sem volt elégedettel azzal, amit a versenyzőktől láttak A Konyhafőnökben.

Dóri kiakadt Zsuzsi negativitásán: Ne mantrázd, hogy nem leszünk meg. A piros csapat nehéz helyzetbe került az első főzés végén: az elkészült elemeiket alig találták meg a nagy összevisszaságban, valamint egy mártásnak is híján voltak, amit Rácz Jenő az utolsó pillanatban készíttetett el velük. A kialakult helyzetben Zsuzsi nem bírta magában tartani a gondolatait – írja az RTL Magyarország.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A piros csapat egy titokzatos, üres dobozzal lepte meg a kékeket. A pirosak három hátráltatás közül választhattak, majd úgy döntöttek, hogy az üres ládikát választják az ellenfelüknek. Persze a kékek első ránézésre sejtették, hogy ez semmi jót nem jelent számukra, később pedig be is igazolódott a gyanújuk.

„Fogalmam sincs, tiszta gáz” – Zsuzsa konyhafőnökként nem tudta, mit készít a csapata. Tejszínes, paradicsomos vagy fűszerpaprikás? Zsuzsa, a pirosak konyhafőnöke, nemcsak az egyes elemek aktuális állapotával nem volt tisztában, de az ételeik koncepciója sem volt meg neki teljesen. Bár csapattársai igyekeztek segíteni neki, Rácz Jenő nem nézte jó szemmel a ténykedését.

Sárközi Ákos: Ugyanolyan borzasztó sz*rt csinálunk megint. Az első feladat sikertelensége után a kék csapatnak a pirosak hátráltatása is feladta a leckét. A piactérről kapott alapanyagokat sehogy sem tudták beépíteni az ételükbe, és Sárközi Ákos azt is kiszúrta, hogy Iza, a konyhafőnökük sincs a helyzet magaslatán.

Sárközi Ákos ráharapott egy kellemetlen falatra. Bár Sárközi Ákos nagyon szereti a zúzát, a pirosak ételét mégsem tudta megenni. A zsűritagok értetlenül álltak a csapatok napi teljesítménye előtt: Rácz Jenő leginkább egy Real-Madrid – Hajdúszoboszló meccshez hasonlította a főzésüket.