Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Minden eddiginél több dráma lesz a Házasodna a gazda új évadában (videó)

Igazi drámák lesznek a Házasodna a gazda új évadában.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL nagysikerű társkereső realityjének 6. évada október 30-tól minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Október 30-tól az RTL-en a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Ma-gyarország Kft.) négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Anna, Gergő, Józsi és Kevin gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni – írja az RTL Magyarország.

A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását. Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megta-pasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál.

Az idei évadban az Ausztriában élő Kevin gazda és az Erdélyi Gergő gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz. A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gaz-dákat a párkeresés útvesztőjében.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.