Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

A Barcelona sztárja szerint tudják, hogyan győzzék le a Real Madridot

Robert Lewandowski, a Barcelona kulcsjátékosa bízik benne, hogy csapata le tudja majd győzni a Real Madridot a közelgő El Clasicón.

...svg content...Fotó: EPA/Quique Garcia
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A spanyol labdarúgás két meghatározó klubja, a Barcelona és a Real Madrid vasárnap este csap össze egymással egy olyan mérkőzésen, amely nagyban befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét.

A Real Madrid, amely jelenleg vezeti a bajnokságot, egy győzelemmel megszilárdíthatná vezető pozícióját, azonban a Barcelona esetleges győzelme öt pontra csökkentené a katalánok lemaradását, és ezzel életben tartaná reményeit a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A Barcelona támadója, Robert Lewandowski a Mundo Deportivónak adott nyilatkozatában elmondta, a csapat alaposan kielemezte a korábbi találkozókat, és meghatározta azokat a kulcsfontosságú területeket, amelyeken javítani kell.

„Tudjuk, hogyan kell legyőzni a Real Madridot. Ismerjük őket, és kielemeztük azokat a hibákat, amelyeket a legutóbbi összecsapásunkon elkövettünk. Tudjuk, hogy ha minimalizáljuk az erényeiket, akkor legyőzhetjük őket a Bernabéuban”, mondta.

Lewandowskinál rákérdeztek az Araujo és Gündogan közti szóváltásra is a PSG elleni BL-búcsú után, ám a lengyel csatár szerint a történteket csak a média fújta fel.

„Azt tapasztalom, hogy a média többet foglalkozik ezzel a dologgal, mint mi. Nem gondolom, hogy Ilkay nyilatkozatában bármi sértő is lett volna, vagy hogy személyes sértésnek szánta azt, de férfiak vagyunk, szóval ha volt is némi ellentét közöttük, azt szerintem már megbeszélték, de ebben a pillanatban semmi gond nincs az öltözőben.”

A Real Madrid – Barcelona mérkőzés 21:00-tól lesz látható, annak pedig, aki élőben szeretné követni az eseményeket, érdemes lesz a Spíler 2-re kapcsolnia.