Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Majdnem anyaszült meztelen korcsolyázó alatt szakadt be egy amszterdami csatorna jege (videó)

Egy befagyott csatornán korcsolyázó, szinte teljesen meztelen holland videója terjedt el a neten, köszönhetően annak, hogy betört alatta a jég.

Külföld
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Már majdnem hét és félmillióan látták kedd estig azt a videót, amelyen egy név nélküli férfi egy boxeralsóban száguldozik a Keizersgracht-csatorna jegén, amikor egy repedésnél eltűnik a bokája, ő pedig arccal áttörve a jégpáncélt a folyóba csapódik.

A vasárnap posztolt videón szerencsére a főhős feje is feltűnik a víz alól, sokak ovációval fogadják a tényt, hogy a hatalmas esés ellenére jól van.

A mutatványt bemutató korcsolyázó, miután egy társa kihúzta őt egy vastagabb jégdarabra, elég jó hangulatban volt, még meg is hajolt a közönségnek.

Az NL Times cikke szerint mostanában több hasonló baleset is történt, emiatt a miniszterelnöknek, Mark Rutténak figyelmeztetnie kellett a korcsolyázás veszélyeire, mondván, a járvány ideje alatt „senkinek nem tenne jót, ha kórházba kerülne.”

„Élvezzük ezt a dolgot felelősen, a távolságot tartva egymástól és inkább maradjunk otthon, ha túl nagy a tömeg. Mindenekelőtt arra kell figyelnünk, hogy a kórházaknak manapság ne holmi csonttörésekkel kelljen foglalkoznia.”

A holland kijárási korlátozásokat egyébként ma egy hágai bíróság törvényellenesnek minősítette, mondván, azok bevezetésekor nem volt vészhelyzet az országban.

Deutsch Tamás: Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik

Deutsch Tamás reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint továbbra sem mond le mentelmi jogáról.