Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,49 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
63,000 $

Exatlon: Dóri benyitott Annához, és meglepődve tapasztalta, hogy Benő mellette aludt

Dorottya nemigazán értette, hogy Benő miért aludt egy szobában Annával, akivel nagyon jó baráti kapcsolatot épített ki.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Anna és Benő szinte azonnal azonos hullámhosszra kerültek, amiből balhé is lett, miután Ricsi napokon át görgette a társak előtt a sztorit, miszerint ők ketten kibeszélik Viktort. Ez nagyon rossz hatással volt a morálra, akárcsak a teljesítményre.

Ricsi azóta távozott, miután csúnya vereséget szenvedett Benő ellen, de elismerte, hogy jobb a csapatnak, hogy ő már nincs ott, mert alig szerzett pontot. Ez mindenképpen becsülendő, hogy ezt így beismerte, bár ettől független szeretne képernyőn maradni. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Nem sokkal később Annának kellett párbajoznia, és végül bent tudott maradni Réka ellen. A fiatal lány nagyon őszintén beszélt a kiesését követően, míg azt megelőzően Dóri zokogva várta, hogy kit választ Bálint Anna párbajellenfelének.

Hétfőn a kihívók visszaszerezték a villát, és mint az a videóból is kiderült, az Anna-Benő duó egy szobában aludtak, amin Dóri kissé meglepődött. „Mi az a Benő itt?” – tette fel a kérdést Dóri, miközben Anna és Benő még aludni próbált.

Exatlon: több néző is azt akarja, hogy Vivi adja fel, annyira gyengének tartják

„Kellemes volt az Anna melletti ágyon ébredni, mint a Ricsi melletti ágyon, mert általában vagy párna zuhant felém, vagy a fogát csikorgatta, de ez nem azt jelenti, hogy nem jöttem jól ki Ricsivel, csupán szokatlan volt egyedül aludnunk – Annának is, és nekem is, ezért miért ne?”

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.