Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Több mint 500 jármű kapott lángra egy felrobbant üzemanyag-tartálykocsi miatt

A jelentések szerint több mint félezer jármű kapott lángra, miután felrobbant egy üzemanyag–tartálykocsi az afgán-iráni határnál.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A CNN az afganisztáni Tolo Newson keresztül arról számolt be, hogy több mint 500 jármű borult lángokba az iráni határon szombat délután, miután az ott parkoló üzemanyag-tartálykocsi valamilyen oknál fogva felrobbant.

A detonáció Afganisztán nyugati részén, Herátban történt, mely hirtelen nagy riadalmat váltott ki az emberek körében. A helyszínről készült fotók és videók alapján egészen magasra nőttek a lángok, és sűrű fekete füst morajlott, ami még kilométerekről is látszott. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Legkevesebb tizenhét sérültről tudni, akiket egy közeli klinikára, valamint a Herat regionális kórházába szállítottak. A sérültekről és az esetleges áldozatokról egyelőre semmilyen információ nem érkezett.

Az egyik szemtanú elmondta, hogy minden rémült volt a történtek miatt, és az emberek menekülni kezdtek. A helyi kormányzó azt mondta, hogy Irántól kértek segítséget, mivel az afgánoknak nem volt elegendő forrásuk arra, hogy megfékezzék a hatalmas lángokat.

Ebolához köthető halálesetekről számoltak be, aggódnak a szakemberek

Az állami iráni IRNA hírügynökség szerint Irán mentőcsapatokat küld a régióba, illetve biztosítja a segélyszállítmányok megérkezését, hogy azonnal reagálni tudjanak az esetre. A kár az afgánok oldalán történt, és a robbanás semmilyen iráni létesítmény működését nem befolyásolta.

A tűz megfékezése után kivizsgálják az ügyet, hogy mitől is keletkezhetett a tűz, kik tehetőek felelőssé a történtekért, mivel valószínűleg jelentős az anyagi kár és sokan megsérültek.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.