Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Visszatér a sport – számos NBA edzőközpontot is újranyitnak

Az ESPN információi szerint számos NBA csapat elkezdte újranyitni az edzőközpontjait péntektől kezdve azokban az államokban, ahol lazítottak a koronavírus-járvány megfékezése érdekében meghozott kijárási korlátozásokon.

Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

A döntés értelmében jövő héttől kezdődően több NBA játékos is visszatérhet a központokba, ám csakis önkéntes alapon, az egészségügyi előírásokat betartva. A csapatok ennek ellenére nem tarthatnak nagyobb, és csoportos csapatedzéseket sem, kizárólag kisebb csoportokban edzhetnek.

Annak ellenére, hogy potenciálisan több csapat játékosai folytathatják az edzésmunkálatot, továbbra sem tiszta, mikor tudják folytatni az idei küzdelmeket. Több csapattulajdonos is arra vár, hogy tisztuljon a kép, és legalább egy kitűzött dátumot kaphassanak a szezon folytatására vonatkozóan. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Amint elkezdtek a hírek kiszivárogni, az ESPN-nek több vezetőedző is jelezte aggályait, hogy nem feltétlen biztonságos az edzőközpontok újranyitása, főleg abból kiindulva, hogy a vezető egészségügyi szakemberek még az üzleti tevékenységek folytatásáról is lebeszélik az országok vezetőit.

A legtöbb játékos a kényszerleállás óta otthon, vagy egy még nyitva lévő konditeremben végzi az edzésmunkálatokat. Az összefogás jegyében azonban a csapatok a rivális játékosoknak is engedélyezik, hogy a központjaikban folytathassák a felkészülést, például akik Los Angelesben, Houstonban vagy Miamiban élnek, azok gyakorolhatnak a Lakers, a Clippers és a Rockets pályáin is.

Eközben az angol labdarúgás is éledezni látszik:

https://liner.hu/megkezdtek-a-folytatas-elokeszuleteit-a-premier-league-csapatai/