Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Exatlon: Dóri összeomlott, zokogásban tört ki Viktornak, mert félt a kieséstől

Dóri csak a társainak köszönhette azt, hogy az első párbaján játékban maradhatott, de most valószínűleg nem számíthat ekkora támogatásra a potenciális medálokkal.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Akkor Livi ellen kellett párbajoznia, és a csapatban szinte mindenki úgy gondolhatta, hogy Dóri magabiztosan hozza a köröket, de távolról sem ez történt. Összesen négy medál kellett ahhoz, hogy bent tudják tartani, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

A legutóbbi végjátékot is elbukták, ami azt jelentette, hogy megint a kihívóktól távozott valaki. Réka volt az egyik versenyző, akinek biztosan párbajoznia kellett, míg az ellenfeléről Bálint döntött Dóri és Anna között. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Anna még soha nem párbajozott, és emiatt esett rá Bálint választása. Dóri közben teljesen összeomlott, látható módon tartott attól, hogy esetlegesen neki kell mennie, és Réka hiába lassú, a dobásaival szinte bárkit meg tud verni.

Dóri Viktornak öntötte ki a lelkét, aki Bálintnak elismerte, hogy tetszik neki a lány, de tarthatott tőle, hogy elveszíti őt, még azelőtt, hogy bármi is kialakulhatott volna közöttük. Az Exatlon versenyzője már a végjáték végén is úgy tűnt, hogy abszolúte mélypontra került.

Metzker Viki kerek fenekét körzővel sem lehetne jobban megrajzolni

„Ez a fél nap… ameddig…. nem lehet tudni, hogy Bálint mit dönt… ez a legnehezebb napom.” – mondta Dóri, miközben Viktor megpróbálta enyhíteni a fájdalmait. „Mert tényleg tudom, hogy tegnap megtettem mindent, mint minden egyes nap.”

„Ha tényleg azt érezném, hogy nekem nincs itt a helyem, és párbajoznom kellene, akkor nem sírnék, és nem érezném ennyire rosszul magam.” – tette hozzá a párbaj előtt, ami után váltott pár szót Viktorral, akinek Réka kiesésével talán csak Dóri maradt.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.