Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,655 $

Radics Gigit is elérte a szülés utáni depresszió

Néhány hónapja született meg Radics Gigi kislánya, az énekesnő a szülés utáni depressziójáról mesélt.

Style

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Tavaly októberben jött világra Bella Szófia, Radics Gigi kislánya. Az énekesnő várandossága végig félelemmel vegyes izgalommal telt – írja a FemCafe.

A 24 éves Gigi elárulta, nagyon örül neki, hogy ilyen fiatalon vált édesanyává, és azt is elmesélte, hogy párja, Mikus Áron szobrászművész régóta nagy családra vágyik és 3 gyermeket szeretne. Soron kívül Elő a szelvényeket, kihúzták a Hatoslottó e heti nyerőszámait

Az énekesnő arról beszélt, nem bánja, ha még egy kicsit várnak az újabb teherbeeséssel, hiszen alig néhány hónapja született csak meg Bella Szófia. Gigi számára nem a szülés, hanem az azt követő hetek okoztak nehézséget. Elárulta, hogy valószínűleg őt sem kerülte el a szülés utáni depresszió.

Sokan nem merik kimondani, hogy vannak nagyon nehéz napok: izgulsz nehogy félrenyeljen, de akár egy kúp beadása is óriási feladatnak számít. Ahogy teltek a hetek én is megerősödtem, egyre több önbizalmam lett anyaként

– fejtette ki az újdonsült édesanya. Azt is elárulta, a nehéz pillanatokban számíthat anyukája segítségére, és bár szerelme, Áron igyekszik részt venni a gyermeknevelési feladatokban, rengeteget dolgozik, így nincsen igazán erre ideje.

Gigi megnyugtatta a rajongóit, hogy ugyanaz a dilis csaj maradt, aki volt, csak éretebbé és figyelmesebbé vált, illetve gyermeke türelemre tanítja.

Úgy érzem nem is jöhetett volna jobbkor a baba: most mikor minden megállt körülöttem. Bármennyire fontos a karrier és a színpad, az anyaságnál nincs fontosabb az életben.