Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Exatlon: Lilkó megkereste Lillát, és szemtől szemben közölte a mondanivalóját

Lilkó most is nagyon egyenes volt, és szemtől szemben mondta el a problémát Lillának, aki mostanában nem volt a helyzet magaslatán.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ezek nem Lilla hetei, vagy napjai, aki mentálisan is nagyon nehéz helyzetbe került. Legutóbb egy drámai helyzet alakult ki miatta a villában, ami abban a pillanatban nem vitte előre a csapatot, de ennek még lehet jó lefolyása is.

Ha azonban nem hozzák a napot, akkor az egyik bajnoknő távozni fog, és erősen benne van a levegőben, hogy Lilla menjen haza, aki az utóbbi időben nagyon kevés pontot tudott gyűjteni, vagy egyet sem. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lilkónak sem tetszett Lilla hozzáállása, aki Jankával van egy hullámhosszon, de ezzel kvázi klikkesednek. Ez főként Lilla kapcsán jelent gondot, és Lilkó jobbnak látta, ha még a nagyon fontos verseny előtt megbeszéli a dolgokat a társával.

Exatlon: Dóri zokogása miatt találgatnak a nézők

„Tök érdekes, mert amikor megjött Janka, én nagyon örültem neki, láttam rajtad azt, hogy tökre felszabadult lettél. Csak ez a dolog picit átment abba tényleg, hogy amit eddig esetleg velünk megosztottál, az még kevesebb lett, és még jobban így elzárkóztunk egymástól.”

„Minket szerintem ez bántott. Konkrétan nem beszéltünk Francival, csak éreztük például, amikor kiválasztás volt, vagy esetleg olyan dolog, ami a csapatra vonatkozik, hogy ti már azt esetleg előre megbeszéltétek, és az ilyen dolgokban nagyon azt szeretnénk, hogy csapatként működjünk együtt.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.