Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Berki nem érti, Tóth Gabi miért egy zárt csoporton belül reagált Tóth Andi posztjára

Berki Krisztián Tóth Gabi helyett személyesen kereste volna fel Tóth Andit a posztja miatt, ahelyett hogy egy zárt csoporton belül üzen.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Nagy botrány lett Tóth Andi posztjából, amit rendesen felkapott a bulvársajtó. Andi is tudta, hogy nagy „bumm” lesz, ha reagál és megosztja Gabi posztját. Ez így is lett, és még Schobert Norbi oldalától is érkezett komment.

Gabi hosszasan reagált egy videón keresztül a történtekre, míg a követők elmondták a véleményüket. Ezzel nem ért véget a történet, mert Andi visszaszólt Gabinak, és azóta elmúltak a hullámok, bár a LifeTV műsorában szóba került az incidens, amiről Balázs Andi, annak a bizonyos zárt csoportnak az egyik tagja megosztotta a gondolatait. Soron kívül Orbán Viktor hajnalban visszatért Budapestre, vár rá egy fontos feladat

„Ebben a csoportban több mint kétszáz ember van. Benne vagyok ebben a csoportban, azért mesélek róla. Értsétek meg! Itt egymást fikázzuk, itt semmi más nem történik, röhögünk, elküldünk egymásnak dolgokat.”

„Ebben a csoportban Andi is benne van, értitek? Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van ebben a csoportban. Látható, amit kifotózott képeket, ő is hozzászólhatna. Helyette kivette, és azt mondta, hogy egy zárt csoportban pocskondiázzák, és a művészvilág ott éli ki magát, és akkor kirakják…”

„Tóth Andi, akit 150 000 ember, nem tudom, hányan követnek, meg minden, reklám célból kirakott valamit. Ezzel semmi baj nincsen! Ismerjük Andit, ő egy vadóc csajszi. Valóban egy édes, végtelenül kedves csaj, aki rosszul kommunikálta a dolgot.”

„Nem az, hogy rosszul kommunikálta, hanem ő egy ilyen csaj.” – folytatta Balázs Andi, aki hozzátette, ha lenne egy kezdő színésznő, aki ugyanazokat a hibákat követi el, mint ő régen, akkor lehetséges, szólna neki. „Jóindulat, miért kell ebben rosszindulatot látni?”

Berki Krisztián nem látott rosszat abban, amit Andi csinált a kávés-tequilás reklámmal, csak nyilván kissé polgárpukkasztóak voltak a képek, és sokan azt tették szóvá, hogy miért kell fiatalon reggeli italozást reklámozni.

Krisztián azt sem értette, Gabinak miért kellett egy zárt csoportban írnia erről, ahelyett hogy személyesen kereste volna fel Andit. Az is igaz, hogy Gabi a botrány kirobbanása után elárulta, az évek alatt nem egyszer próbálta jobb útra terelni az X-Faktor győztesét, de nem járt sikerrel.

A Partizán szerint a Tisza Párt megelőzte a Fideszt, itt vannak az új számok

A Partizán által kért friss közvélemény-kutatás szerint a Tisza Párt már a Fidesz előtt van a pártok versenyében.

Látványos erődemonstrációt tartott a Magyar Honvédség (videó)

Ugyan Magyarország nem tartozik a legnagyobb ország közé, olyan hadsereggel rendelkezik, mely bármilyen körülmények között megállná a helyét.