Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Tóth Andi tisztázta a dolgot, röviden és tömören

Az énekesnőnek megint tisztáznia kellett egy dolgot a közösségi médián keresztül, és ezt meg is tetette, reagálván egyes véleményekre.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nem telhet el úgy nap, hogy Tóth Andi neve ne kerülne be valamilyen formában a bulvársajtóba. Vannak pozitív jellegű témák, míg néha negatívan tüntetik fel a közösségi médiában, és gyorsan robban a bomba.

Legutóbb ő maga dobta le az „atomot”, amikor kimásolta Tóth Andi egyik privát bejegyzését, amiből hamar botrány kerekedett. Napokon keresztül Gabi és Andi voltak a sajtóban, amire más ismert emberek is reagáltak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Amilyen hirtelen jött ez a hurrikán, olyan gyorsan távozott is, meglepően tempósan lezajlott a folyamat, köszönhetően annak is, hogy Gabi csak egy videót csinált, ami után Andi elmondta a saját verzióját annak kapcsán, amit a kollégája állított róla.

A verziók különböznek egymástól, akárcsak a vélemények a hozzászólók részéről. Sokan fogták Gabi pártját, de ugyanez Andi oldaláról is elmondható. Olyan kommentelől is voltak, akik egyik énekesnőnek sem adtak igazat, inkább mindkettőt szidták.

Durva: Pásztor Anna megmutatta a törött bordáját, ami akár át is szúrhatta volna a tüdejét

Andi az Instagramon tagadta, hogy kés alá feküdt volna az orra miatt: „Csajok! Nem műtöttem meg az orromat! Simán lefogytam.” – tisztázta a fiatal sztár, bár az tény, hogy egy orr nem változik igazán, ha lefogy az ember, de maga az arc már igen.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.