Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Lehet ennél jobb teste egy modellnek? Tiétek a válaszadás joga!

A kérdés azonban inkább költői, mert Alessandra szinte tökéletes, még akkor is, ha alapjában véve szubjektív.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A legtöbb esetben egy vélemény önmagában szubjektív, nehéz objektívnak lenni, hiszen az ember nem tudja teljesen kizárni az érzelmeit. Ez akkor is így van, ha meglátunk egy nőt, és szerencsére nem létezik két ugyanolyan ember, mindenkiben lehet találni újat, és érdekeset.

Talán ennek is köszönhető, hogy folyamatos a kísértés, elvégre emberek vagyunk és közben mindne másodpercben véleményeket alkotunk, legyen szó bármiről. A modellekről is vannak általános vélemények, és még mindig sokan vannak, akik nem értékelik ezt a munkát, noha nem könnyű. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Már eleve az sem könnyű feladat, hogy mindig formában legyenek, és közben állandó a nyomás rajtuk. Közülük páran már édesanyák, de mégis hozzák a formát, a kockás hasat és mindent, amit elvárnak.

Sokkolóan jól áll az arany színű bikini Kourtney Kardashian testén

Alessandra Ambrosio egy kivételes szépség és csak úgy árad belőle az erotika, a természetesség. Egy pillanatig sem érezzük soknak, vagy mesterkéltnek, minden a helyén van. Azt gondoltuk, a legutóbbi képe után egy ideig nem múlja felül magát, de tévedtünk…

Egy ilyen környezetet bármilyen módon jó lehet élvezni, de amikor megjelenik a modell, háttérben a festői szigetképződményekkel, akkor csak keressük a szavakat, persze sikertelenül, mint az általában lenni szokott.