Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Kurkumás arcpakolástól sárgult be a bőre egy brit énekesnőnek

A folyamatos maszkviselés sok ember bőrét kikezdte, emiatt ki ilyen, ki olyan bőrápolási trükköket vet be. Nem mindenkinek vált be a dolog.

Egészség/Életmód

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

Lauren Jay Rennie bőre az utóbbi hetekben igen rossz állapotban volt, így elhatározta, tenni fog ez ellen valamit. A Metro szerint rá is akadt a neten egy kurkumás arcpakolás receptjére és rájött, hogy minden, ami ehhez kell, megvan otthonában.

Az amúgy óceánjárókon énekesként dolgozó nő aztán felvitte a pakolást az arcára, ekkor vette csak észre, hogy a bekeverés közben az megfogta a kezét, ami teljesen sárga lett – és mint TikTok-videójából kiderül, az arca sem maradt ki: Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

@laurenjrennie

It’s the ✨chaos✨ for me, how’s your Friday? ##fyp ##scottishtiktok ##funny

♬ Oh No – Kreepa

A lány persze azonnal leszedte a pakolást, de ekkor már késő volt, arca is élénksárga színben tündökölt, így osztotta meg követőivel balszerencséjének történetét.

Hosszas sikálás után végül kevésbé lett látható a dolog, mindenesetre Rennie egy életre megtanulta azt, amit az egyik topkomment is bemutat több, mint egymillió megtekintésnél tartó videóján: „A kurkuma az egyik legerősebb természetes színezőanyag… Csodálom, hogy egyáltalán lejött!”

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.