Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Palik László és Gelencsér Timi összemérte az erejét: ezt látnod kell!

Laci és Timi remek hangulatban várták a bajnokokat és a kihívókat, miközben összemérték egymás erejét, vagy tudását.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Palik László és Gelencsér Timi számára sem idegen a sport, bár van köztük egy-két generációs különbség. A sportot és a fittséget azonban soha nem köthetjük a korhoz, egyszerűen gyenge kifogás lenne.

A kor a legtöbb esetben egy szám, nem több, de az ember mégis hajlamos túl sokat foglalkozni ezzel a kérdéssel, majd sorra jönnek a különböző kifogások, hogy miért nem megyünk le futni, vagy a konditerembe… Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Palik egy remek példa, aki világ életében fitt volt, és az Exatlon ideje alatt sem vesz vissza. Egy saját evezőgépe is van, amit annyira szeret, miközben egészségesen táplálkozik, akárcsak a magyar szépségkirálynő.

Exatlon-Ricsi: „Nagyon szeretnék képernyőn maradni”

Timi és Laci kapcsolata nagyon jó, mint azt láthatjuk is a különböző videókban. Jól szórakoznak, de a munkájuk során természetesen profik, és a modell sokat tanulhat a tapasztalt műsorvezetőtől, akivel nemrég összecsapott az egyik ügyességi játéknál.

„Ilyen, amikor nem bírunk magunkkal.” – írta Palik a már több mint 90 000 követőt számláló hivatalos Instagram oldalán keresztül. A legendás tévés úgy döntött, hogy keresztbe kezd el dobálni, ezzel is segítve Timinek.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.