Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,48 Ft
Euró
396,67 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
61,048 $

Exatlon: Gelencsér Timi eddigi legcukibb jelenete a műsorban

Gelencsér Timi versenyzőként és riporterként is látott már pár dolgot az Exatlonban, de most olyasvalamiben volt része, amire nem számíthatott.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha valaki, akkor a híres magyar modell és szépségkirálynő pontosan tudja, hogy milyen az Exatlon. Az első évadban versenyzőként vett részt, és remek teljesítményt nyújtott, ám végül nem sikerült megnyernie a versenyt.

Amit a sors elvette tőle, azt később visszaadta, hiszen a Dancing with the Starsban nemcsak szenzációsan teljesített, hanem egyúttal el is hozta a trófeát Hegyes Berci oldalán, akivel remek barátok lettek. Soron kívül Olaszország után Franciaország is beállt Orbán Viktor mögé

Timi az Exatlon második évada óta riporterként tevékenykedik, és az idő múlásával hozzánőtt a szériához. Ezen a területen is sokat fejlődött, és mi is kedveljük a karakterét, valamint nem utolsó sorban a megjelenései is dobnak a látványon.

Exatlon: Ricsi meglepő vallomása a kiesése után

A legutóbbi játéknapon ő is bepiszkolta magát, amire talán nem számított. Épp Franciskával készített interjút, akinek az egész testét sár borította, majd a jókedvű bajnok úgy döntött, ad egy puszit Timi arcára.

Ezzel azonban nem ért véget a jelenet, mert jött az újonc csapattársa, akivel elég egy hullámhosszon mozog, és ő is adott egy puszit a modellnek, bár addigra az arca és szája már tiszta volt. Egy nagyon kedves és humoros jelenet az Exatlonból.

Rónai Egon élő adásban jelezte Karácsonynak, megvan neki Magyar Péter telefonszáma

Karácsony Gergely, aki sokáig nem vette fel a telefont Vitézy Dávidnak, most arra készül, hogy csütörtökön felhívja Magyar Pétert.

Hatalmas gólokat lőtt a magyar válogatott a szerdai edzésen (videó)

Nagy gólokkal hangolt a magyar válogatott az esti meccsnézésre, ugyanis még mindig él a remény a továbbjutásra az Európa-bajnokságon.