Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Őrületesen néz ki ebben a bikiniben Kim Kardashian

Megadta a hangulatunkat Kim Kardashian ezzel a bikinis képpel a forrós napsütésben, miközben mi már annak is örülünk, ha valahogy 10°C fölé kúszik a levegő hőmérséklete.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Rendre csak ámulunk és bámulunk a 40 éves világhírű modellen, aki emellett producerként, színésznőként, üzletasszonyként és médiaszemélyiségként is dolgozik. 2003 óta aktív a szakmában, tehát szép lassan két évtizede van jelen a hírességek között.

Akkoriban még nagyon fiatal volt, és tisztán emlékszünk azokra az időkre, most pedig közelít a negyvenegyhez… Hihetetlen, hogy mennyire rohan az idő, de Kanye West felesége még mindig bombasztikusan néz ki. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Nem tudunk és nem is akarunk belekötni Kim alakjába, aki sok férfi számára testesíti meg a tökéletes nőt. Egy igazi ideál lett az évek során, és bármit is posztol ki a közösségi médiában, azt milliók fogják likeolni.

Hihetetlen teste van az F1-es sztár új barátnőjének

Ha bikiniben pózol, akkor pláne nem lehet kérdés a magas likeszám. Cikkünk megírásának pillanatában ez a kép például közel 4,7 millió likenál tartott, bár tegyük hozzá, 204 millióan követik, szóval van miből meríteni.

Kim egy egyszerű, de nagyszerű fürdőruhát választott magának egy hozzáillő papuccsal, mivel ő erre is figyel. Kicsit sem lepődnénk meg, ha a nyári időszakban pár nőt ebben az összeállításban látnánk, hiszen Magyarországról is rengetegen követik a Kardashian-családot.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.