Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,800 $

Berki Mazsi ennél trendibb már nem is lehetne – hófehér Ferrari előtt pózol

Egy nagyon erős hátteret választott magának Berki Krisztián felesége, aki bemutatta az aktuális szettjét a napsütésben egy Ferrari társaságában.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Berkiék körül mindig zajlik az élet, egy unalmas napjuk sem lehet, amivel persze azonnal felhívják magukra a figyelmet. Ezzel nap szinten egyre több és több embert győznek meg arról, hogy érdemes követni őket a közösségi médiában.

Krisztián egy szép kis birodalmat épített fel az Instagramon és a Facebookon, amiken keresztül rengeteg embert ér el. Mazsi követi őt ebben, még ha kisebb számokkal is, bár neki sincs oka a panaszra. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A modell napi szinten mutat be újabb és újabb ruhákat, szetteket, amik nemcsak divatosak, hanem remekül is állnak rajta. A kommentek között sok olyat találni, akik ezen ruhák, cipők, vagy kiegészítők miatt érdeklődnek.

Ha így látnánk meg Opitz Barbit a Tinderen, azonnal jobbra húznánk

Úgy tűnik, ez nagyon is jól működik Mazsinál, és jól bizonyítják mindezt a rendszeres reklámok, promóciók, felkérések. Az embernek olyan érzése van, hogy csak nagyon keveset pihennek, mindig úton vannak.

Az utóbbi időben egy hófehér Ferrarival szelik a kilométereket, ami mindenki számára álomautót jelenthet. Mazsi például a legutóbbi szettjét ennek a verdának a társaságában mutatta be, és még arra is figyeltek, hogy a Ferrari tiszta legyen.