Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Újabb ingyenes játékok érkeztek az Xbox One-ra hétvégére

Újra eljött a szombat, ismét itt vannak a Microsoft legújabb akciói.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Április 26-ig az Xbox Live Golddal és Game Pass-szal rendelkező előfizetők olyan játékokkal játszhatnak ingyenesen, mint a Madden NFL 20, a Bleeding Edge vagy a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

Az Xbox legújabb eseménye, a Free Play Days nemrég vette kezdetét. Teljesen bérmentve letölthetőekké és ingyenessé váltak olyan zseniális game-k, amelyek megérnek egy próbát. Ehhez csupán be kell jelentkeznünk az Xbox Live Gold felhasználói fiókunkkal és máris elmerülhetünk a virtuális kalandokban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Fontos megjegyezni, hogy április 27-től kezdődően kénytelenek leszünk megvásárolni ezeket a játékokat, így mindenképpen érdemes lesz sietnünk, ha a hétvégén még szeretnénk velük ingyen játszani. Ha mégis meg szeretnénk őket tartani, akkor most sokkal olcsóbban tehetjük őket a kosarunkba.

Bleeding Edge – 9 490 Ft helyett 6 640 Ft

A Ninja Theory játéka egy vérbeli multiplayer verekedős game. A Bleeding Edge idén márciusban jelent meg, a fejlesztők pedig további új tartalmakat fognak hozzá kiadni az elkövetkező hónapokban.

Madden 20 – 20 990 Ft helyett 6 925 Ft

Az EA legnépszerűbb amerikai futball szimulátorát azoknak javasoljuk, akik eddig soha nem próbálták ezt a különleges sportot, de kíváncsiak rá, milyen is a játékmenete.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 – 5 990 Ft helyett 2 995 Ft

A 2016 februárjában megjelent játék a Road to Boruto folytatása, amely a méltán népszerű Boruto anime karaktereit tartalmazza. Ha kedveljük a japán rajzfilmeket és a klasszikus RPG-ket, akkor garantáltan élvezni fogjuk ezt a game-t is.

A GTA Online is különleges akciókkal várja a játékosokat:

https://liner.hu/gta-online-tripla-rp-t-kaphatunk-az-open-wheel-racing-series-versenyein/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.