Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,26 Ft
Euró
393,23 Ft
Font
468,65 Ft
Bitcoin
63,299 $

Exatlon: hoppácska, ez már megint mi Benő és Viktor között?

Fordulat következhet be Benő és Viktor kapcsolatában, ami eddig elég viharos volt, de valószínűleg nem lesznek a legjobb barátok.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az Exatlon egyik legnagyobb kihívását az otthontól való távolság és a versenypálya mellett a beilleszkedés jelenti. Korántsem könnyű sok különböző emberhez igazodni, és rögtön együtt élni velük, mert erről van szó.

Benő és Viktor szinte egyszerre érkeztek meg a játékba, de azonnal látszott, hogy nem lesznek barátok, majd jött egy konfliktus, amit napokon át görgettek maguk előtt, főként Ricsi miatt, aki azóta kiesett. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

A verseny leggyengébb statisztikájával bírt versenyzőt pont Benőt ütötte ki egy egyáltalán nem izgalmas párbajon, mivel még csak esélyt sem adott az ellenfelének a fiatal tanuló. Valahol ez várható is volt, látván azt, hogy Ricsi mennyire gyengén ment az elmúlt hetekben.

Viktor nagyon szerette volna, ha Ricsi hazaküldi Benőt, de nem teljesült a kívánsága, így meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy még legalább két hétig egy fedél alatt lesznek. Talán most valami változni fog, mert megint leültek egymással beszélgetni.

„Nem indult jól a kapcsolatunk, ha lehet így fogalmazni, de szerintem már a múlt héten is láttuk, hogy ez nem vezet semmi jóra.” – mondta Viktor a medence szélén az árnyékban Benőnek, aki hason fekve hallgatta a társát.

„Igazából nekem amúgy te tök szimpi vagy, úgyhogy én örülök neki, hogy meg tudtuk beszélni, plusz a párbajon is átéreztük… ugye belülről is, hogy milyen rossz, amikor elveszítünk egy csapattársat, hogy ez mennyire összébb tudja gyakorlatilag hozni a csapatot.”

„Igazából minden héten elveszítünk valakit, ha nem tesszük magunkat oda a pályán, vagy nem próbálunk meg csapatként működni, úgyhogy szerintem tök jó, hogy ezt így megbeszéltük.”