Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Ilyen kockás és barna Tóth Andi hasa

A híres énekesnő nem áll le a szoláriumozással és az edzéssekkel sem, így várhatóan nagyon jó formában kezdheti meg a nyarat.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Addig még van pár hónap hátra, és bízzunk benne, hogy az idei nyári időszak teljesen más lesz, mint tavaly, amikor különböző korlátozások voltak érvényben a koronavírus miatt. Talán a fesztiválok és a koncertek is visszatérhetnek…

Mint mondtuk, sok időnk van a nyári szezon beköszöntéig, többek között arra is, hogy formába lendüljünk, és a lehető legjobb bodyval álljunk elő. Ez az otthoni edzések miatt nem könnyű, bár ember válogatja, valakinek ez kényelmesebb és hatékonyabb. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Tóth Andi a vírus előtti időszakig rendszeresen járt termekbe, és többek között bokszedzéseket is végzett. Ennek még mindig vannak látható nyomai, ha megnézzük a vállai kerekségét. Egy remek edzési forma, többek között az állóképességünk növelésére is.

Andi nem sokat hagyott ki, az otthoni edzésekre sem mondott nemet, és közben barnítja magát a szoláriumban. A színe pedig még inkább előtérbe helyezi a vonalait, és nyoma sincs a karácsonyi bejglizésnek.

Dual Lipa megmutatta aktuális fenékformáját, ami hárommilliónál is több likeot ért

Erre a linkre kattintva megnézhetitek az énekesnő aktuális formáját, de igyekezzetek, mert a kép nem lesz fent sokáig. Ez az edzőtop különösen jól áll Andinak, és valószínűleg fogunk még kapni tőle pár hasonló tartalmat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.