Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

A 25 éves nőt saját mentett kutyája ölte meg

Az előzetes információk alapján arra következtetnek, hogy a 25 éves nőt saját kutyája haraphatta meg álmában, bár egyelőre nem ismert a támadás oka.

Flickr/kgroovy
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Keira Ladlow olyan súlyos sérüléseket szenvedett a vélhetően Staffordshire terrier keverék kutyától, hogy miután a nő egyik rokona értesítette a a mentőket, kiérkezésükkor Ladlow már halott volt – írja a Metro.

A kutyát azonnal átadták a rendőrségnek, akik közölték, az állatot el fogják altatni, a hírek szerint pedig Ladlow a kertben találta meg anno a kutyát, majd befogadta magához. A család közleménye szerint a nő előző kutyája egy pitbull volt, azonban az állat rákban elhunyt, így jutott arra az elhatározásra, hogy befogadja az állatot. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A támadás során senki más nem tartózkodott az ingatlanban, csupán a szomszédok figyeltek fel a nő sikoltására és segélykiáltására, így azonnal értesítették a hatóságokat. A rendőrök és mentőegységek rendkívül gyorsan érkeztek meg a helyszínre, a szomszédok pedig elmondták, rendkívül szürreális az eset, ugyanis senki sem számított ilyen agresszív viselkedésre a kutyától.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.