Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Megsérült Jennifer Lawrence vadonatúj filmjének forgatásán

Rosszul sült el egy irányított üvegrobbanás a Don’t Look Up forgatásán, a gyártást ideiglenesen felfüggesztették.

Los Angeles, 2019. június 5. Jennifer Lawrence amerikai színésznõ az X-Men: Sötét Fõnix (X-Men: Dark Phoenix) címû film világpremierjén Los Angelesben 2019. június 4-én. MTI/EPA/Nina Prommer
Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Hollywood Reporter értesülései szerint rosszul sült el egy irányított üvegrobbanás a Netflix új vígjátékának forgatása során, Jennifer Lawrence kisebb sérüléseket szenvedett.

Az Éhezők viadalának sztárja a Szólíts a nevedenből ismert Timothée Chalamettel közös forgatásuk során szerzett könnyebb sérüléseket, amikor egy kaszkadőrjelenet repülő üvegszilánkjai nem úgy viselkedtek, ahogyan kellett volna. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

A vígjátékban Lawrence és Leonardo DiCaprio nem túl ismert tudósokat alakítanak, akik médiaturnéra indulnak, hogy így próbálják figyelmeztetni a Föld lakosságát az általuk felfedezett meteorra, ami számításaik szerint fél év múlva a bolygó pusztulását okozza.

A sztárokban túltengő film stábjában felfedezhetjük Meryl Streepet, Jonah Hillt és Cate Blanchettetet is, a Don’t Look Up rendezője pedig Adam McKay, akinek olyan produkciókat köszönhetünk, mint a Megjött Apuci, a Főnök és a Nagy dobás.

A forgatást rövid időre felfüggesztették, Lawrence valószínűleg hétfőn tér majd vissza a stúdióba.