Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

500 pár edzőcipőt költöztetett ki Kanye West Kimmel közös otthonukból

500 pár edzőcipőt költöztetett ki Kim Kardashiannal közös kaliforniai otthonukból Kanye West.

Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Page Six értesülései szerint a január óta válásra készülő pár jelenleg közös vagyonuk felosztásáról egyezkedik, Kanye meg is kezdte holmijainak kiköltözését a közös otthonukból.

Amíg Kim csajos nyaraláson vett részt családjával a Turks- és Caicos-szigeteken, Kanyénak lehetősége volt nyugodtan, drámamentesen elszállítani holmijának egy részét a pár kaliforniai villájából, a költözést 500 párból álló cipőkollekciójával kezdte. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Kim mindeközben egy szexi bikinis fotósorozattal örvendeztette meg rajongóit, az Instagramra feltöltött posztjában fürdőruhában és egy pár Yeezy Foam Runnerben pózol.

Nem véletlenül követik több mint 10 millióan a szexi modellt az Instagramon

Követői szerint elképzelhető, hogy ez csak egy gúnyos csipkelődés Kanyeval szemben, ugyanakkor szemfüles rajongóiban felmerült, hogy hétfőn posztolt Instagram-sztorijában a villában újonnan kialakított SKIMS bemutatószoba összetéveszthetetlen hasonlóságokat mutat hamarosan már csak volt férjének korábbi öltözőszobájával.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.