Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Tóth Andi ismét Szabó Ádámról, az exéről beszélt: ez derült ki

Az énekesnő hosszú ideig volt együtt a zenésszel, de a kapcsolatuk abszolúte zátonyra futott, aminek csak szakítás lehetett a vége.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Szinte az egész Sztárban Sztár részben Tóth Andi és Szabó Ádám szakításáról szólt, miután mindketten igent mondtak a TV2 felkérésére, ráadásul egészen a döntőig jutottak, így hétről hétre találkozniuk kellett.

Sőt, ott voltak a közös produkciók, így lehettek kényelmetlen helyzetek, és rengeteget cikkeztek arról, hogy Andi milyen módon bánik Ádámmal a műsorban. Az énekes fiú azonban nem egyszer megvédte emiatt a volt barátnőjét, független attól, hogy akkor már nem voltak együtt és a kapcsolatuk sem tűnt rózsásnak. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Andinak heteken át kellett azzal szembesülnie, hogy sokszor csak erről kérdezték, és a közösségi médián belül is özönlöttek a kommentek. Hol Ádámot, hol pedig őt védték, de ez azóta lecsengett, és most főként a Tóth Gabival kapcsolatos botrányáról írnak a lapok.

A fiatal énekesnő és X-Faktor-győztes a Bréking vendége volt, ahol ha szűkszavúan is, de mondott néhány szót az Ádámmal való szakításáról. Megkérdezték tőle, hogy a legutóbbi szakítása nagyon-nagyon törés volt-e.

„Törés… Törés volt, mert végül is szakítottunk, együtt voltunk két és fél évet. Nyilván más volt. Szerintem mindketten jobban jártunk így. Utólag szerintem azért beláttuk.” – mondta őszintén a műsorban Andi.

Ádám hét évvel idősebb Andinál, de az énekesnő nem érezte azt, hogy észre lehetett volna venni ezt a majdnem tíz éves differenciát. Ismét kiderült, hogy a sztárhoz általában egy idősebb férfi illik, de ez nem ilyen egyszerű.

Oroszlán Szonja 13 évvel ezelőtt is vadító volt a Playboyban

„Ismerek olyan férfit is, aki tényleg idősebb, de mondjuk egy húszéves szintjén áll.” – fogalmazott Andi, aki továbbra sem hajlandó elmondani, hogy pontosan miért szakítottak, amiről Ádám sem beszél, mert tiszteletben tartja az exét.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.