Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Leesett az állunk, Győzike egy BMW i8 Roadsterra váltott

Gáspár Győzi nem aprózza el, és képes volt feljebb kapcsolni, miután átült egy olyan i8-asba, aminek le lehet húzni a tetejét.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Győzikét nagyon ritkán látni egy olyan autóban, ami ne okozna nagy feltűnést. Imádja a gyors és szép gépeket, amikből már nem egyet vezethetett. Talán saját maga sem tudná felidézni, hogy hány ilyen járművet próbálhatott ki.

Az utóbbi időben a BMW típusai kerültek középpontba a családnál. Gáspár Evelin például egy új M8-assal furikázott, de többek között az egészen különleges i8-as típushoz is volt szerencséje, amiből mindössze 20 456 darab készült. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Hosszú tervezés előzte meg az autó megjelenését, ami eleinte csak koncepció volt, majd kiadták a sorozatgyártott verziót is. A BMW történetének egyik legkülönlegesebb darabjáról van szó, ami elektromos hajtást is kapott az 1.5 literes egység mellett.

A plug-in hibrid i8 sokak nagy kedvence lett, és az évek során több különböző verzió született belőle. Nem sokkal megjelenés után a szupergazdagok a tető nélküli változatot kezdték el „követelni”, ami szintén megvalósult.

Tóth Gabi hosszasan, mélyen reagált a kialakult botrányra Tóth Andi kapcsán

Immáron Győzike is kipróbálhatta, bár az időjárás még nem a legalkalmasabb erre, de maga az érzés szenzációs lehet. Korábban volt szerencsénk vezetni az i8 frissített változatát, ugyanakkor ez a verzió egyelőre kimaradt számunkra.

Győzi az Instagram oldalán keresztül osztott meg pár képet a nagy pillanatról, de igyekezzetek, mert tudjátok, a sztorik nem sokáig maradnak fent, hamarosan törlődni fognak! Ezen a linken keresztül közelebbről is megnézhetitek a szépsége.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.