Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Jakabos Zsuzsa legújabb fotójával ismét elvarázsolta követőit

Jakabos Zsuzsanna nemcsak egy kiváló sportolónő és olimpikon, hanem egy csodálatos modell is.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy sportoló számára is meg kell találni a kiskapukat ahhoz, hogy teljessé tudjanak válni a saját életükben. Az élsportolók egy nagyon más életet élnek, és nem sok idejük jut magukra, ami teljesen nyilvánvaló.

Emiatt is fontos, hogy amit a sporton kívül csinálnak, az valóban boldogságot okozzon számukra. Ez lehet bármilyen hobbi, vagy épp a modellkedés. Jakabos Zsuzsannánál kézenfekvő a dolog, mivel egy nagyon szép, csinos és szexi nőről beszélünk. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A csodálatos Zséda reggel is gyönyörű

Az egyik legszebb sportolónk, akinek nagyon jól áll a kamera. Sok fotósorozatot láthattunk már tőle, és mindegyik képkocka egytől egyig fantasztikus, magával ragad. Eddig még egy alkalommal sem okozott számunkra csalódást.

Ezek a fekete-fehér képek állnak talán a legjobban neki, amik erőteljesen kihangsúlyozzák a szép vonalait. Jelenleg nem tudnánk egy másik sportolót sem mondani, aki vonzóbb lenne. Le a kalappal előtte, mert csodálatosan néz ki, és ezt meg a női nem is elismerheti.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.