Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Véletlenül kiszivároghatott a negyedik Mátrix-film teljes címe

A rajongók tűkön ülve várják a Mátrix franchise idén érkező negyedik részét, aminek főszereplője ismét Keanu Reeves lesz Neo bőrében. Ez lesz a 2003-ban a Mátrix: Forradalmakkal lezárult trilógia folytatása.

Kult

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A nyáron a koronavírus-járvány közepette elindult forgatáson visszatér mellé Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith, új szereplőként csatlakozik azonban a filmbe Neil Patrick Harris, aki egyes elméletek szerint a főgonosz lesz a filmben.

Bár egyelőre roppant keveset tudni a sorozat negyedik epizódjáról, a Redditen sokan meg vannak győződve arról, hogy a teljes cím Matrix: Resurrections (Mátrix: Újjászületések) lesz, az egyik fodrász azóta törölt Instagram-posztja alapján, írja a Metro. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fodrász a munkájáért kapott egy bőrkabátot, amelynek bélése a filmből ismert kódmintázatot ábrázolja, a videóban azonban a kamerába belóg az üzenet is, amivel érkezett az ajándék, melyen az olvasható: „…ezen rendkívüli idők alatt a Matrix: Resurrections elkészítésében. Szeretettel, Lena & James.” (Lena Wachowski rendező és James McTeigue producer)

Bár a decemberi megjelenésű filmnek a címét egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, tekintve, hogy a második és a harmadik film alcíme is egy R-rel kezdődő angol szó volt, nem lennénk meglepve, hogyha igaznak bizonyulnának a hírek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.