Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Elment a világ legmagasabb kutyája, Freddy

Szomorú hírt közölt a család, mivel Freddy már nincs az élők sorában, akit a világ legmagasabb kutyájaként tartottak számon a Guinness Rekordok Könyvében.

Egészség/Életmód

A T-800-as

Szerkesztő

A CNN szerint az angliai Essexben élt kutya 103,5 centiméter magas volt. Ha pedig felállt, akkor az emberek feje fölé ért, és ezzel a világ legmagasabb kutyájaként élhette a boldog és tartalmas életét, ami nemrég véget ért.

A „kis” Freddy két lábra állva két méter huszonhat centiméter magas volt. A magasságát tekintve ezzel az NBA nagyjai, LeBron James és Shaquille O’Neal között lett volna. Sajnálatos módon már nem lehet közöttünk a hatalmas dán dog, aki összesen nyolc és fél évet élt. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A hivatalos statisztikák szerint a dán dogok általában nyolc és tíz éves koruk között halnak meg, tehát nem jut sok idő számukra a Földön. Claire Stoneman, a rekorder gazdája természetesen megsiratta a kedvencét: „Ő volt az életem.” – fogalmazott a szomorú nő, aki számára nagyon fontos volt a kutyája.

A boldogságának és a végső szomorúságának nevezte, akit tiszta szívből, milliónyi módon szeretett. Freddy egy örökbefogadás részeként találhatta meg az új otthonát, és nagyon korán megismerkedhetett a gazdájával.

Felfüggesztettek állásából egy tűzoltót, amiért kórházba vitt egy égési sérült kislányt

A dán dog egy szelíd óriás volt, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára. Emberek milliói ismerhették az óriási mérete miatt, és a gazdi fájdalmát valamelyest enyhíti, hogy tudja, mennyien szerették a kutyáját.

Azóta rengetegen osztották meg a részvétüket, és küldtek különleges üzeneteket, amik segíthetnek a gyászban, magában a feldolgozásban, hiszen borzasztó érzés, amikor egyik napról a másikra már nincs ott mellettünk, akit annyira szeretünk.