Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

429 fővel emelkedett a halálos áldozatok száma Nagy-Britanniában

Tovább folytatja tombolását a koronavírus-járvány Nagy-Britanniában, újabb 400 fővel emelkedett a halálos áldozatok száma, eközben az ország egészségügyi ellátórendszerében folyamatosan nő a feszültség, mivel védőfelszerelés-hiány van.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Boris Johnson szóvivője a nap folyamán bejelentette, hogy a miniszterelnököt naponta tájékoztatják a legújabb információkról az országban uralkodó COVID-19 helyzet kapcsán, de még nem csatlakozott újra a kormány tevékenységéhez. Johnsont nemrég engedték ki a kórházból, miután kigyógyult a koronavírusból.

A Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) hétfői adatai szerint a brit kórházakban 429-cel emelkedett a halálos áldozatok száma, akik közül 15 főnek (49 és 92 év közöttieknek) nem volt a vírust megelőzően krónikus megbetegedése. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A WHO összesített adatai szerint az Egyesült Királyságban összesen 114 221 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, melyek közül 15 464 ember veszítette életét. Ezek a statisztikák potenciálisan súlyosabbak lehetnek, mivel nem vették bele a szociális otthonokban elhunyt személyeket.

Az idősotthonokat érintő gondokról ebben a cikkünkben írtunk:

https://liner.hu/krizis-az-gondozo-otthonokban-megfeledkeztek-a-legveszelyeztetettebbekrol/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.