Kezdőlap

Friss hĆ­rek

Fontos hĆ­rek

Felkapott

MenĆ¼

DollƔr
364,87 Ft
EurĆ³
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Senki sem tud szexibben pĆ³zolni a parton, mint Nicole Scherzinger

Nem jut eszĆ¼nkbe egy olyan hĆ­ressĆ©g sem jelenleg, akik szexibben tudnĆ”nak elterĆ¼lni egy mesebeli tengerparton, mint Nicole Scherzinger, rĆ”adĆ”sul mindezt egy csĆŗcs bikiniben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Mindenkinek vannak Ć”lmai, ami teljesen normĆ”lis, de vannak, akik Ć©bren ā€žĆ”lmodnakā€, Ć©s olyan Ć©letet Ć©lnek, melyet mĆ©g csak elkĆ©pzelni sem tudnĆ”nk magunknak. Amikor valakinek a fizetĆ©se heti szinten 200-300 milliĆ³ forint kƶzƶtt mozog, az egyesen sokkolĆ³.

Egyetlen egy ilyen heti fizetĆ©ssel szĆ©p Ć©letet tudnĆ”nk Ć©lni az Ć©letĆ¼nk vĆ©gĆ©ig, főleg, ha okosan fektetjĆ¼k be azt. Sok sztĆ”rnĆ”l ez ā€žaprĆ³pĆ©nzā€, mert a legnagyobbak tengernyi ƶsszegeket tesznek zsebre. Soron kĆ­vĆ¼l Ezek az ĆŗjĆ­tĆ”sok jƶhetnek az iOS 18-cal

A kƶzƶssĆ©gi mĆ©dia is hozzĆ”tesz ehhez, miutĆ”n a nagyobb kaliberek egy poszttal is annyit kĆ©pesek keresni, mint egy Ć”tlagember tƶbb Ć©ves fizetĆ©se egyszerre. Ugyanakkor az olyan sztĆ”roktĆ³l, mint Nicole Scherzinger, nem sajnĆ”lhatjuk, mert elĆ©g sokat tett le az asztalra.

Exatlon: DĆ³ri nagyon jĆ”tszik a tűzzel, BĆ”lint Ć©s Ricsi sem elĆ©gedett a viselkedĆ©sĆ©vel

Az Ć©nekesnő hangja egĆ©szen egyedi, igazi sztĆ”ralkat, mĆ©g akkor is, ha nem a fiatal generĆ”ciĆ³ tagja. A testĆ©vel pedig minden generĆ”ciĆ³s kĆ¼lƶnbsĆ©get megszĆ¼ntet, Ć©s rengeteg tini kƶveti emiatt, mert rĆ” szeretnĆ©nek hasonlĆ­tani.

Nicole a vĆ­rus borzalmaitĆ³l tĆ”vol pihen, Ć©s ha mĆ”r egy ilyen kƶrnyezetben kapcsolĆ³dik ki, termĆ©szetes, hogy megoszt nĆ©hĆ”ny pillanatot a rajongĆ³kkal, kƶvetőkkel. A kƶvetkező kĆ©pek is erősen ƶnmagukĆ©rt beszĆ©lnek.

Minden vĆ”rakozĆ”st felĆ¼lmĆŗlt a NASA Ćŗj kommunikĆ”ciĆ³s rendszere

226 milliĆ³ kilomĆ©terről kaptak Ć¼zenetet az egyik szondĆ”juktĆ³l.