Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

A rajongók elájultak Opitz Barbi ajkától

Sokan voltak, akiknek nagyon bejött a magyar énekesnőről készült szelfi, ami hamar több ezer likeot kapott.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nehéz lenne azt mondani, hogy Opitz Barbi nem egy feltűnő jelenség. Egyrészt fiatal, csinos, híres és nagyon közkedvelt. Ez pedig egy olyasfajta kombináció, aminek köszönhetően az énekesnőt mindig a figyelem középpontjában tartja.

Nyilván vannak, akik kissé alpári stílusban szólnak hozzá, de mint azt már nem egy alkalommal írtuk, Barbi jól viseli a kritikákat, vagy az ehhez hasonló hozzászólásokat, amit nem mindenki tud elmondani magáról. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Néha ezzel komoly önuralom szükséges, mert olyan hozzászólásokat is olvasni, amiktől az ember csak fogja a fejét. Hihetetlen, hogy egyesek milyen stílusban képesek írni, bár ez inkább saját magukat minősíti.

Palvin Barbi cukibb, mint valaha

Barbi azonban rendületlenül halad előre, és gondoskodik arról, hogy a rajongói ne unatkozzanak. A Sztárban Sztár különdíjas győztese gyakorlatilag bármelyik formás testrészével képes az őrületbe kergetni a férfiakat.

Legutóbb az ajkáról készült kép okozott nagy ovációt a közösségi médiában, ami nem csoda, mert valóban nagyon hangsúlyos, különösen ezzel az érdekes árnyalatú rúzzsal. A szerelmes üzenetek most sem maradhattak el…

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.