Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Kylie Jenner olyan kebleket villantott, hogy egy pillanatra még az idő is megállt

A fiatal milliárdos médiasztár egy olyan életet élhet, amiről mi még álmodozni sem tudnánk az álmainkban, ami sokat elmond a gazdagságáról.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A fiatal milliárdos médiasztár egy olyan életet élhet, amiről mi még álmodozni sem tudnánk az álmainkban, és sokat elmond a gazdagságáról.

Kylie Jenner nemcsak az Egyesült Államokban ismert, és többek között Magyarországon is sokan rajonganak érte. Annak ellenére, hogy még mindig csak 23 esztendős, a vagyonát több mint 700 millió dollárra becsülik. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ez azt jelenti, hogy alapesetben az ükunokái is akkora fényűzésben élhetnének, mint mi jelenleg. 2007 óta aktív a médiában, és valamivel több mint tíz év alatt akkora vagyont halmozott fel, amit bárki megirigyelne.

Ha kimondják a nevét, akkor mindenkinek azonnal az álomélet jut eszébe, de a fiatal lány túltesz ezen, mert még bombasztikusan is néz ki. Nemcsak az élete, hanem a teste is álom, amiért emberek milliói vannak oda és vissza.

Olyan szexin forgatja a csípőjét Opitz Barbi, mint egy vérbeli latin táncos

Finoman szólva is beszédes, hogy 210 millió fölött jár a követők száma az Instagram oldalán. Ezek után gyakorlatilag minden posztja milliókat ér, és az általa eladott termékekből jelentős összegek folyhatnak be.

A munka mellett természetesen jut idő a pihenésre is, és nemrég ismét megmártózott egy luxusmedencében, és a fürdőruha úgy mutatott rajta, mint senki máson… A több mint hétmillió like megint csak beszédes lehet.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.