Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,61 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
59,486 $

Szinte csak az ajka látszik Gáspár Evelinnek, de így is nagyon szexi

Gáspár Evelin pontosan tudja, hogy mitől döglik a légy, és egyre inkább ráérez a közösségi média ízére, amit nagyon jól kezel.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Gáspár Evelin pontosan tudja, hogy mitől döglik a légy, és egyre inkább ráérez a közösségi média ízére, amit nagyon jól kezel.

A Győzike Show sok jót és rosszat is hozott Evelin számára, amiről korábban nem egyszer beszélt őszintén. Emiatt a gyerekkora kissé felemás volt, hiszen a hírnévnek ára van, és sok támadást kapott, amikből a mai napig vannak. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Evelin egészen fiatalon lett országos híresség, és sokáig követhettük figyelemmel az életét, miközben szép lassan nagylány, majd kész nő vált belőle. A Gáspár-család médiatörténelmet írt a show-val, ami talán már soha nem tér vissza.

Legalábbis a korábbi formációra nincs túl sok esély, de soha ne mondd, hogy soha… Mi nyitottak lennénk pár utolsó évadra, amik valószínűleg rengeteg embert mozgatnának meg. Ne feledjük, ennek a műsornak köszönhetjük Gáspár Zsolti médiaszereplését is, aki saját karriert csinált.

A szemeid is bepárásodnak Salma Hayek új bikinis képétől

Győzi idősebbik lánya hasonlóan tett, aki egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában, és ha korábban reagál, akkor talán már 400-500 ezer követője is lehetne. Ez a 155 000 követő sem elhanyagolható.

Részben a szépségiparban dolgozik, hatékony és neves termékeket reklámoz. Nem kérdés, hogy hajára is nagyon odafigyel, és a legutóbbi képe szintén erről szól. A szexi ajka azonban így is látszik, ami egyfajta sejtelmességet ad a felvételnek.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.