Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Szarvas helyett egy vadászt lőttek le a vadászaton

Bár vadat szerettek volna lőni maguknak az erdélyi vadászok, szerencsétlenségükre viszont saját társukat sebesítették meg.

Egészség/Életmód

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bár vadat szerettek volna lőni maguknak az erdélyi vadászok, szerencsétlenségükre viszont saját társukat sebesítették meg.

Az eset Beszterce-Naszód megyében történt, amikor is a vadak helyett a nemes szabadtéri sport űzése közben éppen az egyik vadászt lőtték le – számolt be róla a G4media.ro hírportál. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Az incidens a Kisrebra község melletti sűrű erdőségben történt, miközben éppen szarvast szerettek volna maguknak megkaparintani a sportolók.

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy a vadászat legálisan zajlott, ugyanis a szervezőinek volt rá hatósági engedélyük.

Az egyetlen problémának az bizonyult, hogy a vadak becserkészése közben egy 47 éves kisrebrai vadász kortársát, egy szintén 47 éves párvai barátját sebesítette meg a lövedékkel.

A férfit combon lőtték, de a sérülése szerencsére nem volt annyira súlyos, hogy elveszítse az eszméletét.

A mentőkre sokat kellett várniuk, mivel a terepviszonyok megnehezítették a mentőautó kiérkezését, az orvosoknak közel két kilométert kellett gyalogolniuk, hogy kiérjenek a baleset helyszínére. Az áldozatot végül sikeresen ellátták, majd kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Karddal hadonászó férfit tartóztattak le Londonban

Egy karddal hadonászó férfit tartóztattak le a londoni rendőrök, nem sokkal azután, hogy késelősről kaptak bejelentést.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.